BALKANOM ĆE VLADATI SRBI I RUSI! VIDOVDANSKO ZAVJEŠTANJE ! PROROČANSTVO PATRIJARHA PAVLA ČUVA SE DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

0
311

Tajne spise u kojima piše da će doći do velikog rata, kao i da će Albanci pobjeći sa KiM, svakog mjeseca premještaju u drugi manastir, rekao je mohan Jovan. U proročanstvu u koje ima uvid samo mali broj porvjelrjivih ljudi koje je sam patrijarh Pavle odabrao za života rekao je da če Kosovo i Metohija da budu vraćeni Srbiji jer će Albanci masovno da odlaze. U patrijarhovom proročanstvu stoji i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podjelu Balkana.

Sve će to da se dogodi, kako stoji u tajnim spisima, koja se, iz bezbjednosnih razloga, svakog mjesece pramještaju u drugim manastir, nakon konačnog sukoba u kojem će srbija završiti na strani pobjednika. “Kosovo će da bude vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više, jednostavno, neće htjeti, a to je već počelo da se događa sa masovnim odlaskom Albanaca iz pokrajine”- prenio je ovo Jovan Sinđelić, koji ujedno čuva dokumente.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here