AUUUU, DOKLE VIŠE ?! Lidija Vukićević je zbog ove fotografije definitivno postala neprikosnoveni majstor fotošopa na estradi! (FOTO)

0
285

Već duže vrijeme izgled Lidije Vukičević iznenađuje sve s obzirom da se za nju može reći da ne stari. Ali, izgleda da i ovako dobro sređene zvijezde vole da se poigravaj u fotošopu ili da odu na neke sitne intervencije podmlađivanja.

Mnogima je jasno da većina osoba sa estrade se sve više odlučuje na estetske operacije, kako bi uljepšali neki dio svog tijela, ili kako bi se riješili nečega što im se na tijelu ne dopada. Naime, ona je poznata na društvenim mrežama, a najviše se ističe Instagram, gdje postavlja mnoge fotografije, koje uglavnom više zanimaju pripadnike muškog spola.

Nedavno je postavila fotografiju koja je izazvala neke burne reakcije. Svi su iamli istu poenatu, a to je da je ona malo više pretjerala sa korekcijama u fotošopu i da na slici uopšte ne liči na sebe. Međutim, onda nije jedina osoba koja koristi fotošop, jer je skoro svaka slika današnjih ženskih osoba fotošopirana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here