Lidija Vukićević je žena zbog koje su mnogobrojni jugosloveni ostajali bez dah i zbog koje su padali u trans. Naime, radi se o ženi koja i danas izgleda krajnje nevjerovatno iako je već u poznijim godinama.

Svi je dobro poznajemo iz serije Bolji život. U mladosti je izgledala zaista fenomenalno a mnogim muškarcima je glumica predstavljala primjer ljepote i atraktivnog izgleda. S godinama je glumica radila na sebi pa se može reći da je Lidija poput vina odnosno da je bolja kako je starija. Poznata je po tomeš to redovno dijeli svoje fotkice na Instagramu a nerijetko je riječ o fotografijama na kojima je fokus na Lidijine atribute.

Najnovijim izdanjem je pjevačica uspjela da svoje fanove ponovo oduševi i pokaže sa čime raspolaže. Naime, Lidija je žena koja je upamćena po seriji Bolji život a njena frčkava kosa je bila tada a i danas je njen zatitni simbol. Pjevačica je ovaj put bila nešto elegantnija pa je obukla crnu haljinu uz tijelo koja je savršeno isticala njenu vitku figuru po kojoj je prepoznatljiva.

Mnogi fanovi su odlijepli za njenim izgledom i komentari pohvalni su se redali kao na traci. Ona inače ima naviku da redovno časti svoju publiku svojim izgledom a vjerujemo da bi se veliki broj muškaraca s njom upustio u neke radnje koje nisu za javnost.

Ipak, nesumnjvo je da glumica izgleda krajnje fenomenalno kada se uzme u obzir da ima preko peedeset godina.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here