“ANĐELINI RODITELJI ĆE JE SE ODREĆI ZBOG ZVEZDANA” Preljubnike čeka pakao kada izađu iz Zadruge! (FOTO)

0
449

Kada govorimo o rijalitiju Zadruga, poslednjih dana mediji ne prestaju da bruje o Zvezdanu i Anđeli, koji su prije par dana imali s*ks u izolaciji, sa čime je ona pogazila sve ono što je rekla na samom početku njihove veze. Već su bili na meti osuda i kritika zbog toga što je Zvezdan javno prevario suprugu Anu, i zbog toga jer je Anđela ušla u vezu sa znatno starijim još i oženjenim muškarcem, i pokazala sasvim drugu sliku o sebi.

Zvezdan je izgubio dom, pa samim tim nakon završetka rijalitija on nema gdje da se vrati, dok sa druge strane Anđela je u potpunosti razočarala svoju porodicu. Jedini koji im je pružio podršku jeste Zvezdanov otac Moka. Sada se oglasio izvor koji je blizak njenoj porodici, a koji je imao dosta toga da kaže za domaće medije, pa je on tako rekao sljedeće:

“Anđela nema puno prijatelja, osim mene ima Suzanu i njenu sestru koja joj je kuma i to je to. Imala je i jednog prijatelja kod kojeg je bila letos koji ju je tretirao kao malo vode na dlanu, ali tu je zatvorila vrata g**icom. Nakon ove sramote, njeni će je se odreći, nema druge, ona nema gde kad izađe, ako ovom sramotom nije zaradila dobre pare koje će joj obezbediti stan ,ona može sa Zvezdanon na ulicu ili kod njegovog tate, koji je već izjavio šta je izjavio, pa mogu svi zajedno na gomilu”, rekao je on. Vaša mišljenja o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here