Ana Nikolić je ovih mjeseci jedna od glavnih tema na estradi, s obzirom na to da joj mnogi udjeljuju komplimente za njen novi izgled, ali prije toga su joj davali kritike u svrhu istog jer je imala višak kilograma.

Pjevačica je uspjela da dovede liniju na zavidni nivo, pa su krenule i glasine da će se možda pomiriti sa bivšim mužem, jer se Rasti dipada njen novi izgled.

Iako nijedno od njih nije potvrdilo nešto slično, Stefan Đurić Rasta ističe da, ako ništa, makar nije u svađi sa bivšom suprugom Anom Nikolić, kao što su to neki bivši bračni partneri nakon razvoda.

Rekao je da ih vezuje kćerka, koja se rodila iz najveće ljubavi. Kaže da je kćerka njegov guru, da je opčinjen njom. Kaže i da svaki dan ima smisao  zbog nje. Inače Rasta je nedavno morao da ide na op eraciju. Priznao je da je sa svim koncima održao koncert jer nije htio da otkaže nastup.

 

ana2
Ana i ja nismo u lošim odnosima jer nas vezuje ćerka, koja se rodila iz najveće ljubavi. Tara je moj guru, opčinjen sam njom. Svaki dan ima smisao samo zbog nje – kaže reper koji je nedavno oper.isao viličnu kost.

nikolic-2

– Sa svim tim koncima poslije operacije imao sam koncert u Cirihu, jer nisam želio da otkažem nastup – završava Rasta koji je izgleda baš  posvećen svojoj karijeri, ili je želio taraditi koju hiljadu više. Dakle on i ona nisu izgled u svađi iako su rastavljeni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here