Ovih dana propagira se teorija da nova novčanica u apoenima od 100 dolara ukazuje na događanja u Americi koja bi se mogla desiti u budućnosti.

Ukoliko je suditi po onome što iznose teoretičari zavjera, uskoro Sjedinjene Američke Države čeka u budućnosti fatalni nuklearni napad. Kažu da je američka novčanica koja je štampana još 1998. godine i nosi vrijednost 20 dolara, skrivala tajnu poruku o uništenju Svjetskog trgovinskog centra u Njujorku 11. septembra prije 18 godina.

Danas oni propagiraju teoriju da postoji mogućnost kako nova novčanica od 100 dolara ukazuje na događanja koja bi se mogla zbiti u Americi u budućnosti i to ona najcrnja – razaranje SAD-a ogromnim plinim talasom, odnosno pravim cunamijem koji će da uzrokuje nuklearka!

Tvrde da se dobija slika ogromnog plimnog talasa kad se novčanica pod određenim uglovima savije, odnosno dobije se slika cunamija kako preko zgrade prelazi. Iznad se radioaktivno nebo nazire – s nuklarnom “pečurkom” koja se nakon eks plozije pojavi.

Mnogi međutim, smatraju da su to izmišljotine i da ni u kojem slučaju novčanica ne može da ukazuje na to šta bi moglo da se desi u Sjedinjenim Američkim Državama. Osim toga, nije valjda da su sami sebi zapisali sudbinu? A šta vi mislite o ovoj teoriji vezano za budućnost Sjedinjenih Američkih Država?

Do sada smo imali mnoge teorije zavjere, ali ni jednu koja spominje novčanice kao novu Babu Vangu ili Nostradamusa! Mada, ne treba isključivati ni ovu mogućnost – ili ovo ipak treba baciti u zaborav?

Svoja mišljenja nam pišite u komentarima – rado ih čitamo! Hvala vam što nas pratite i ostanite uz nas.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here