Filip Živojinović i Aleksandra Prijović očekuju rođenje prvog djeteta, a sada je izvor bliskog para otkrio da su kupili kuću na Bežanijskoj kosi, na koju će otići nakon što se pjevačica rodi krajem veljače.

Vila koju su kupili procjenjuje se na vrijednost od preko 500 tisuća eura, a nalazi se u blizini kuće Bobe Živojinovića i Lepe Brene.

Loading..

-Priya i Filip odlučili su izgraditi luksuznu vilu kako bi prikupili kredit, koji košta oko pola milijuna eura. Htjeli su se približiti njegovoj obitelji, tako da su Bob i Brena bili njihovi susjedi, kazao je izvor, dodajući da je mjesto novog doma važno za Živojinovića.

  • Pjevačica je sa suradnicima razgovarala o snimanju koncerta u Grandu da je danima bila u neredu jer je dovršavala papire za zajam kod Philipa – otkriva jedan medijski izvor. S obzirom da par očekuje krajem mjeseca par, već su požurili obnoviti kuću.
  • Čim su kupili kuću, odlučili su da su od poda do stropa, u srijedu, unajmljeni dekorateri. Oni nisu htjeli napustiti predmet, kaže sugovornik, dodajući da se s pjevačem, a pogotovo budućim nasljednikom, bavila, za što su otkrili da će mu dati ime Aleksandar.

Na svom Instagramu pjevač je pohvalio nove fotografije, a mnogi su primijetili da ona izgleda sasvim drugačije. Naime, odlučila je skratiti kosu, a sada suvremena pozornost obožavatelja i navijača kaže da ona doista dobro stoji, ali još uvijek preferira njezinu dugu kosu. Međutim, ako je suditi po komentarima, zaključak je da većina ljudi voli njezin izgled.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here