Ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama na internetu svedoči da je Aleksandra Prijović jedna od najatraktivnijih zvezda koju danas srećemo na pozornici. Kako znamo, udala se za Filipa Živojinovića, a nakon toga je eksplodirala u javnosti i postala još poznatija. Međutim, pitanje koje se vrtilo na društvenim mrežama je kako će izgledati nakon trudnoće, jer mnoge zvijezde gube liniju kakvu su nekad imale i tome prilagođavaju svoju odjeću.

Ali ne i Aleksandra Prijović, kao što ćete vidjeti na slici ispod, vrlo je ambiciozno odabrala svoju porođajnu haljinu i svima je odgovorila na vrlo često pitanje na društvenim mrežama. Kako će izgledati Aleksandra nakon trudnoće? Konkretno, pojavila se na zabavi koju je održao magazin Hello, a kojoj su prisustvovale mnoge druge zvezde, uključujući i njenu suprugu, zamenu za svog nesposobnog supruga Aca Pejovića.

Za ovu priliku Aleksandra je nosila haljinu koju će mnogi nazvati provokativnom, a koja je istakla sve adute mlade pjevačice. Aleksandra je ovom prilikom ostala bez daha, odgovarajući na svačije pitanje kako će izgledati nakon trudnoće. Pogledajte i sami fotografiju Aleksandre i njenog odijela u pratnji Ace i kako je uspjela ukrasti stavove svih prisutnih.

Što mislite o Aleksandrinoj trudnoći i kako je uspjela? Istina je da je ova haljina provokativna, kao što bi mnogi rekli, ali svejedno moramo priznati da je Prijović uspio iskoristiti sav potencijal svog odijela.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here