“AKO ZAKASNIM, USVOJIĆU DETE” Stanija progovorila o majčinstvu “Želim da budem primer da može da se produži mladost”

0
145

Naša današnja tema će da bude kako ste i sami mogli da zaključite, starleta Stanija Dobrojević, koja se već dugi niz godina nalazi na javnoj sceni, djevojka koja je najvjerovatnije i prva koja je donijela termin starleta u Srbiju ali i region. Zbog svog njegovanog, ali isto tako i veoma atraktivnog izgleda, načina na koji se izborila za sebe, svoju porodicu postala je uzor mnogim mladim djevojkama, koje su prosto htjele da budu kao i ona.

Stanija se također proslavila i svojim učešćem u rijalitijima koji su se emitovali na našim prostorima, gdje se isticala sa svojim jasnim i konkretnim stavovima i mišljenjima, ljubavnim pričama, a uvijek je imala ogromnu armiju koja ju je bodrila. Sada ćemo mi da govorimo na jednu temu koja je barem kada je ona u pitanju posebno u poslednje vrijeme veoma aktivna, a koja se odnosi na majčinstvo. Naime, starleta se još uvijek nije ostvarila u ulozi majke iako joj je to velika želja, a i sama je rekla da dosadašnji prekidi veza koje je ona imala su joj jako teško padali i za nju su bili veoma bolni.

Tako je ona rekla da ukoliko se desi da ona zakasni, da će na kraju da usvoji dijete, pa je ona na samom početku rekla: “Mislila sam da se umire od ljubavi. Kada sam raskinula prvu vezu, ja sam mnogo patila prvih šest meseci sam dolazila kući, gledala u plafon i maštala da se pomirimo. Stvarno je bilo ljubavi u životu, duge veze sam imala i svaki put sam patila. Da bi opet voleo moraš da se prepustiš, nema tu kalkulisanja”, rekla je ona. Starleta još uvijek nije pronašla svoju mirnu luku i nekoga sa kime ona može da osnuje porodicu, pa je i sama rekla da je mnogo onih koji su u njenom okruženju, a koji su joj rekli kako će ona da “zakasni” da se ostvari kao majka, pa je ona sama rekla da ukoliko se to desi da će ona da usvoji dijete, a da jednostavno ona svima želi da bude primjer kako mladost može da se produži…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here