Ako neko umije da krije svoju suprugu od javnosti i od medija onda je to svakako muzičar Momčilo Bajagić Bajaga čija supruga Emilija se zaista vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, osim na nekim njegovim koncertima i na dodjelama nekih nagrada.

Bajaga u svome braku sa Emilijom ima dvoje djece i to kćerku Anđelu i sina Marka, a mnogi se sa pravom pitaju kako je Emiliji uspjelo da sve ove godine bude u ilegali i da se ne eksponira u medijima kao što to znaju da rade supruge pojedinih muzičara.

Bajaga i Emilija su u braku od 1989. godine, a kako Bajaga kaže, upoznali su se u autobusu, jer je Emilija u to vrijeme stanovala u Zemunu i kada ju je prvi outa zapazio u autobusu upitao ju je da li bi sa njim izašla u nedelju da bi mu ona odgovorila da nedjeljom ne izlazi. Tada je pomislio, kako kaže Bajaga, da ga je na taj način otkačila za sva vremena, ali ipak, nakon nekoliko mjeseci su ipak počeli da se zabavljaju.

Loading..

Kako Bajaga kaže sve je svoje pjesme posvetio Emiliji, najviše zbog svega onoga što je pretrpjela sa njim. Dodao je da njihova veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali da svakako nije bilo lako, posebno Emiliji, jer je on javna ličnost i svakakve se stvari pojavljuju o njemu u medijima i treba umjeti razdvojiti istinu od trača, ali da je to Emilija izvanredno naučila sa vremenom da radi.

Navikla je i da rijetko kada imaju neku privatnost, čak i na nekim najusamljenijim plažama uvijek ih pronađu neki njegovi fanovi, ali i da je svjestan da je to sasvim normalno, te da ga ljudi sve ove godine najviše vole zbog njegovih pjesmica, a ne zato jer je interesantan curicama ili zato što je sklon aferama.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here