Zoki Šumadinac pokazao srpskom sportisti svoj “ponos”? Veličina ga iznenadila, ovo je ludilo, Zoki ponovo kralj – Dobar Dan

Zoki Šumadinac pokazao srpskom sportisti svoj “ponos”? Veličina ga iznenadila, ovo je ludilo, Zoki ponovo kralj

Zoki Šumadinac je njemu odlučio da okaže svoj ponos.

Naime jedan poznati košarkaš Janjuš je rekao kako mu je Zoki pokazivao onu stvar. Ta vijest je procurila u mnoge medije, a fotografisani su zajendo ispred kuiće.

Zoki Šumadinac je naime jedna od najpopularnijih ličnosti u Srbiji. Popularnost je stekaotako štp je snimio pjesmu Autotune, a potom i nastavak na tu pjesmu. Pozivali su ga u razne emisije a on je otkrio svoje pravo zanimanje. Naime on je astrolog, bavi se energijom, proricanjem…

screenshot-3

Kaže da je za sada sce ostavario u životu i da je jako zadovoljan. On je trenutno u rijaklitiju dok je njegovo diejte kod njegove sestre. Naime Zoki je imao do sada dva braka iza sebe, a to malo ko zna.

On je inače sam po sebi kontraverzna ličnost. Na njegovu pjesmu Autotune su napravčljene parodi.

Iako su mnogi govorili da se na tu pjesmu ne može napraviti poarodija, ali eto neki su uspjeli. Pjesma je psostala pravi hit na internetu i broji mnoge preglede.

screenshot-2

U jendoj emisiji Zoki je šetao ulicama Beograda i pitao ljude šta misle o pjesmi Autotune i da li slušaju, a bneima je i pjevao, a onda se našalio kako ga je stid.

Zoki Šumadinac je inače nižeg rasata i mnogi ga upoređuju sa djetetom, ali izgleda on je naviknut na to pa mu ne smeta.

Rezultat slika za zoki sumadinac

Dakle zoki se bavi astroologojom, ačesto ima nastupe vani gdje ga mnogi vole.

Šta vi mislite o Zokiju, da li vam se dopadaju njegove pjesme ili ne?

 

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *