ZNATE LI DA JEDAN PARADAJZ ZAUVIJEK UKLANJA SVE DLAČICE SA LICA? Evo kako da napravite ČUDESNU MASKU – dlake više ne rastu!

0
307

U današnjem članku pišemo o receptu za masku koja je pogodna za sve tipove kože, a pored toga ona će da ukloni sve neželjene dlake sa lica, ali će isto tako kožu da učini mekanom.

Za pripremu ove maske su vam potrebni sljedeći sastojci: sirovo mlijeko, želatin prah i jedan paradajz. Nakon što prikupite sve potrebne sastojke, priprema i primjena se rade na sljedeći način:

Uzmite sok od jednog zrelog paradajza. Nakon toga u čašu stavite jednu kašičicu paradajz soka, a nakon toga dodajte i jednu kašiku želatinskog praha. U ovo dodajte i jednu kašičicu sirovog mlijeka. Na kraju sve dobro promješajte i dodajte par kapljica meda.

Sve ponovo pomiješajte i maska je istog trenutka spremna za nanošenje. Na lice je poželjno da nanesete debeli sloj maske i da pustite da se osuši. Nakon toga skinite sa lica. Smatramo da bi trebali da isprobate ovu masku i da provjerite koliko je učinkovita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here