Na društvenim mrežama možemo sve češće da vidimo ispovijesti nekih ljudi koji su željeli da podijele neka svoja iskustva koja su imali u vezama, a ujedno  da i potraže neki savjet ili prijedlog kako da se ponašaju i kako da reaguju u pojedinim situacijama u vezi u kojima su se našli.

Pa tako svako malo se pojavi po neki status, muškarca ili žene koji u svojim ispovijestima dijele sa svima svoje lijepe i manje lijepe trenutke iz veze, a često takve priče budu i viralne pa ih pogleda nekoliko stotina hiljada pa i miliona ljudi.

Tako je i ovaj mladić iz Srbije odlučio da podijeli sa svima svoju ne baš sretnu priču, a počeo ju je tako što je napisao kako je znao da ga njegova djevojka vara već neko vrijeme, te da je samo šutio i trpio, te smišljao način kako da joj vrati za to varanje a da to ne bude neki fizički napad.

Prošlo je više od pet mjeseci kako je ovaj mladić saznao za nevjeru svoje djevojke i tada mu je pala na pamet ideja kako može da joj vrati za sve, pa je sve lijepo organizirao.

I tako ju je jedno predvečerje izveo u šetnju pored Save. I dok su tako šetali pustio je svoju djevojku da malo pođe ispred njega, pa je malo zaostao, te je kleknuo na koljena, da bi se ona brzo okrenula i vidjela ga u poziciji prošnje. Tada ju je on krajnje romantično upitao, sa prstenom u ruci, da li bi htjela da bude njegova za sva vremena, da bi ona sa nevjerojatnim oduševljenjem pristala, te krenula da uzme prsten i stavi ga na svoju ruku.

Međutim, ovaj momak joj je izmaknuo prsten te ga bacio daleko u Savu i rekao joj kako zna da ga je varala zadnjih par godina, te da je ovo samo prikaz njoj početka nečega lijepog, ali na žalost i zbog njene nevjere, to je bio samo početak, ali i početak kraja. Zatim se samo okrenuo, i ostavio svoju, sada već bivšu djevojku u čudu, širom otvorenih usta i uplakanu.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here