Žika Jakšić sasvim iskreno o svome životu poslije razvoda: Nije mu lako, ali trudi se da ne radi iste greške, posebno sa sinom- Curice ga ne salijetaju, ali su zato mame lude za njim (FOTO) – Dobar Dan

Žika Jakšić sasvim iskreno o svome životu poslije razvoda: Nije mu lako, ali trudi se da ne radi iste greške, posebno sa sinom- Curice ga ne salijetaju, ali su zato mame lude za njim (FOTO)

Popularni muzičar i voditelj Žika Jakšić u posljednje vrijeme je najpopularniji i najpoznatiji zbog emisije koju je lično osmislio i koju vodi, a koja ide u okviru Grand produkcije, a zove se ”Nikad nije kasno”.

Zadnjih nekoliko mjeseci je bilo zaista turbulentno za Žiku i kada je njegov profesionalni angažman u pitanju, ali i kada je u pitanju njegov privatni život.

On se naime, kako je to većini poznato razveo od svoje sada već bivše supruge Dajane Paunović, a njihov zajednički sin Dušan živi sa majkom, pa je Žika u kratkom razgovoru sa novinarima pričao malo o njihovom odnosu i kako je razvod imao uticaja na sve njih.

Pa tako Žika je novinarima rekao da je on proučavao neke stvari i doznao da se moralno etičke stvari kod djece najviše grade do dobi od 6 godina, te da je njihov sin imao toliko godina kada se desio razvod, ali da je on razvio od tada neke svoje drugačije osobnosti, jer je tu sada i škola i neke stvari na koje roditelji baš i ne mogu da utiču. Priznao je Žika da se sada i on i njegova bivša trude da ne prave iste greške, a li da ipak mnogo više o tome računa vodi Dajana, jer sin i živi sa njome, a on je siguran da ona dobro obavlja taj dio posla, kao i on sam kada je sa sinom.

Žika kaže da je vidio kod svoga sina da je veliki zanesenjak, te kada ga nešto zaintersuje da se odmah isključuje od svega, ali i da je veoma pametan i da je to pokupio i od majke ali i od njega.

Kada je njegov trenutni život u pitanju Žika kaže da sve ide svojim tokom, ali da zbog popularnosti dosta često i ne može da se pojavi na nekome javnom mjestu jer ga tada fanovi opkole sa svih strana. Dodao je da ima to neko svoje okruženje i mjesta gdje voli da ode da se druži sa ljudima koje voli. Posao mu oduzima mnogo vremena, posebno snimanja, ali i voli mnogo da istražuje, kada je posao u pitanju, pa rijetko kada zaspe prije da- tri ujutro, mada se trudi da spava po devet sati.

Na pitanje da li mu djevojke i žene prilaze Žika kaže da nemaju razloga da mu prilaze, jer nije on neki glumac da bi ga curice salijetale, ali ako koja i priđe, to je najviše zbog fotografije i obavezno svaka od njih kaže kako me njena mama obožava.

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *