Od početka pandemije korona virusa mnoge su aktivnosti zapale u krizu, a jedna od njih je muzička scena jer zbog zabrane masovnih okupljanja ne mogu imati nastupe i koncerte koji su im najveći izvor zarade. Neki pjevači u regiji već su se žalili na situaciju i da im karijera propada, kao što je Nina Badrić, koja je rekla da pop-umjetnici sada nemaju posla i da im država treba hitno pomoći, što je izazvalo veliki bijes kod običnih građana koji jedva sastavljaju kraj s krajem, a Nina je dobila gomilu negativnih komentara kao što se moglo i očekivati.

Mnogi zabavljači koji su ostavili po strani ogromnu svotu novca koju su ranije zaradili, danas nemaju tako velikih problema, a većina njih trenutno je na odmoru u nekim egzotičnim destinacijama. Ovo razdoblje stanke, koju su poznate ličnosti koristile za odmor, iskoristili su manje poznati pjevači i oni su preko noći napravili pjesme koje su postale pravi hit na YouTube kanalu, poput pjesme “Žena od sultana” koju je pjevala Tijana Milentijević i koja je postala poznata preko noći. Prije je davno nastupila u Zvezdama Granda, a nakon što je objavljen video koji je vrlo provokativan, sada cijela regija zna za nju. Tijana je bila nedavna gošća emisije AmiG Show, emisije koju je gledao veliki broj gledatelja, a voditelj Ognjen zamolio ju je da u studiju otpjeva “Ženu od sultana”.

Tijana je to rado prihvatila dok je pjevala pjesmu s kojom je plesala u ritmu muzike, nije ni primijetila da su joj u jednom trenutku grudi ispale kroz nešto veći dekolte. Niko nije mogao propustiti primijetiti taj trenutak i svi su gledali njezine bujne otkopčane grudi za koje je Tijana otvoreno priznala da nisu prirodne i da su to implantirani silikoni na koje je jako ponosna.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here