Svjesni smo da u posljednjih nekoliko godina zahvaljujući internetu možemo da pronađemo razne stvari koje mogu da budu jako bizarne i smiješne u isto vrijeme.

Isto tako nekada smo svjedoci da ljudi iako žive u zgradama ponekada izgube osjećaj da žive u zajednici i da svaki postupak koji prelazi neke granice kućnog reda mogu da čuju i ostali stanari.

Neki se zanesu, pa ne primjete, a isto tako ima onih koji jednostvano nemaju osjećaj za taj red i za tišinu koja mora vladati u zgradama.

Ukoliko u svom stanu imate ovud rugu vrstu ljudi, onda ste nekolik puta sigurno vidjeti na stubištu da neko nekoga upozorava da pazi na kućni red, a to uglavnom bude posljednja opomena pred zvanje organa za red i mir tj policiju.

Jedna takva situacija jeste tema i današnjeg članka, a ona nam dolazi iz Zagreba.

Ova poruka je osvanula na društvenoj mreži Facebook, a kako je dospjela na internet postala je viralna u nekoliko mintua i proširila se cijelim Balkanom.

Naime, na ovoj poruci se moli komšinica da se tokom noći utiša.

Ovdje se mislii na to da se utiša tokom seksualnog odnosa, a istakli su kako to i djeca slušaju, dok komentari ispod ove fotografije su još više nasmijali internet.

Tačniji sadržaj poruke možete pročitati u nastavku

– Molim susjedu sa sedmog kata da smiri noćne strasti. Kako vas nije sram, pa otvoreni su nam prozori. Djeca su nam tu. Sramota, zatvorite si prozore. Ne mora cijelo Špansko to slušati, u protivnom zvat ću policiju – istakao je anonimni autor.

Šta mislite o ovome? Da li vi imate ovkvu komšinicu ili komšiju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here