Oni koji su probali ovo kažu da pomaže u mršavljenju i normalizira šećer u krvi. Vrlo je pogodan za one koji imaju dijabetes. Švedska dijeta sastoji se od smanjenja konzumacije ugljikohidrata i povećanja unosa proteina i masti. Ono što je dobro u ovoj dijeti je da ne morate slijediti određenu vremensku traku ili brojati kalorije.

Ali ako želite da ova dijeta bude učinkovita, morate slijediti pravila onoga što možete, a što ne smijete konzumirati. Još jedna pozitivna strana ove prehrane je ta što niste ograničeni jesti dok ste gladni dok se ne osjećate puno iscrpljeni.

Najvažnije je držati se podalje od zabranjene hrane i sigurno ćete izgubiti 5 kilograma tjedno! U nastavku saznajte što možete jesti.

dopušteno:

Sve vrste mesa: puretina, svinjetina, janjetina, govedina, piletina, meso divljači. Ni meso ni pileća koža nisu zabranjeni. Sve vrste školjki i riba.

– Jaja – iako su najbolja organska i domaća.Sve vrste povrća koje rastu iznad zemlje: tikvice, šparoge, brokula, cvjetača, kupus, masline, rajčice, paprika, luk, zelena salata, krastavac, avokado, gljive, špinat.

– Prirodni mliječni proizvodi za koje je poznato da sadrže masti: turski / grčki jogurt, kiselo vrhnje, maslac, sirevi s visokim udjelom masti, krem ​​sir…. Ne konzumirajte slatke mliječne proizvode i pazite da je to redovito i ne prerađeno mlijeko jer može sadržavati velike količine šećera.

-Orašasti plodovi. Povremeno možete jesti i sljedeću hranu (koja može usporiti gubitak kilograma):  Tamna čokolada sa 70 posto kakaa (jedite samo kad vam čokolada stvarno treba).

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here