Od pamtivjeka ljudi su željni da saznaju kakva ih budućnost čeka, te pribjegavaju raznim metodama kako  bi saznali šta to njih čeka.

Jedna od takvih stvari jeste horoskop, koji nam na dnevnom, sedmičnom, mjesečnom i godišnjem nivou može reći šta to nas očekuje, ali je pravo pitanje da li je to istinito. Ali, jednostavno imamo ljude koji u to vjeruju.
Sa druge strane u horoskopu ima i istine, a sada se vi vjerovatno pitate kakve? Ono što je istina u horoskopu i horoskopskim znacima jeste da su tačne osobine svakog znaka.
Na osobine mislimo da svaki znak je poseban i da svaki znak ima drugačiju ličnost.

U ovom članku ćemo pričati o tome kakvi su znakovi kao majke.
Vjerovali ili ne postoje majke koje su toliko hladne prema svojoj djeci da ih djeca ne zaslužuju.

Iako vam to zvuči nestvarno vjerovatno ste barem jednom u životu vidjeli neku majku koja je previše hladna prema svom djetetu.

Postoji tačno 4 znaka te se može reći da žene koje su rođene u tim znakovima nisu stvorene da budu majke, ali je jako bitno naglasiti da se ovdje ne misli da one ne vole svoju djecu, nego jednostavno su previše hladne prema njima.

Jarac
Majka koja pripada ovom znaku zahtjeva od svoje djece disciplinu, a kod njih emocije ne igraju važnu ulogu u životu. One vjeruju da su emocije jedna velika slabost, a dijete pati za toplim zagrljajem i malo nježnosti.

Djeca koja odrastaju sa ovakvim majkama se u većini slučajeva distanciraju, te ne čudi da kasnije prekidaju svaki kontakt sa njom

Djevica
Pripadnice ovog znaka su jako odgovorne, ali prema djeci možda malo i previše, One vjeruju da njihovo dijete mora uvijek da bude uredno i prostojno. Njen glavni cilj je predstaviti okolini kako je njena porodica skladna, a pritom te majke zaboravljaju šta njena djeca usitinu žele i trebaju.

Koji je vaš komentar na ovo? Da li vi pripadate nekom od ovih znakova? Pišite nam..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here