Vjerujemo kako ste svi barem jednom čuli poznatu izreku da je čistoća pola zdravlja, a nju potvrđuju i stari i mladi, ali i doktori, a koliko je čistoća važana govori dovoljno o tome da ukoliko je ne praktikujemo možemo da obolimo od raznih bolesti.
Na stranu sve to, jako je neugodno biti u blizini osoba koje se osjete i koje ne vode računa o svojoj higijeni.

U svijetu je poznato da žene mnogo vode računa o higijeni, ali stvarno bude neugodno kada vidite ženu koja to ne radi.

Isto tako nije potpuno tačno da su muškarci manje svjesni toga da moraju biti čisti, nego je taj problem održavanja higijene i svega stvar navike i stvar ličnog osjećaja.

U današnjem članku pričamo o jednoj ženi koja ne spada ni u jednu kategoriju, a sada ćete vidjeti i zbog čega vam to kažemo.
Žena iz ove priče tvrdi kako se nije kupala 30 godina, a svoje iskustvo je odlučila podijeliti na društvenim mrežama.
On je u svojoim objavama objasnila rzaloga zbog čega to radi, a isto tako je istakla kako je njen muž več godinama tjera i moli da se ona okupa, ali ona je sasvim sigurna u to da kupanje nije nimalo dobro za nju.

On inače ne podnosi sapune, čak ni bilo kakve druge mirise.
Isto tako je priznala da rijetko kada i pere ruke, nego samo onda kada se oni stvrdnu i kada ih ne može pomjerati, onda je primorana da ih opere

Navela je sito tako da je na internetu pokušala pronaći ljude koji su slični njoj, ali joj to baš i ne ide od ruke. Dobila je bezbroj komentara na svoju objavu, ali oni nisu bili onakvi kakve je ona očekivala.
Njoj na kraju kraje nije jasno kako neko može toliko voljeti da se kupa, a neki od komentara su bili i da su i životinje bolje od nje.

Kako vi ovo komentarišete? Šta biste vi uradili da živite sa nekim ovakvim?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here