Zorannah je blogerica koja je naravnos vima dobro poznata a nedavno je iznijela tvrdnju da muškarac treba da bude superioran u odnosu na žene, a da ona treba da napreduje zbog njega a ne zbog sebe.

Kaže da žena uvijek treba da djeluje manje moćno, da manje zarađuje i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da ona poželi da bude moćna samo za njega – istakla je srpska blogerka na društvenim mrežama, što je razljutilo mnoge fanove pa su kometari samo pljuštali. Očito da se mnogi ne slažu sa tim.

Nakon ove izjave njeni pratiocu su ušli u raspravu sa Jovanovićevom, koja ih je dodatno razbjesnela još jednom izjavom na ovu

Rekla je da je više žena kao ona manje bi bilo razvoda i samohranih majki – dodala je kontroverzna blgerica, a onda su joj stizale poruke sledećeg sadržaja: “Ovakvo razmišljanje je pogubno”, “Ona je nekome uzor?”, “Sramno”, itd.

Jedna od najpopularnijih srpskih blogerica i influencerica Zorana Jovanović Zorannah ima preko 900 hiljada pratitelja na Instagramu, ali kod nas je još uvijek poznatija kao navodna bivša cura Matea Šarića, sina hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, vlasnika Europatradea, s kojom je navodno nedavno prekinuo kad je saznao da ga vara s najboljim bosanskim tenisačem Damirom Džumhurom i to je sve šokiralo balkansku javnost.

Ipak ni kod nje nije sva tako sjajno. Naime ona je  rano izgubila oca, a majku prije četiri godine nakon što se borila za život. Nije imala lijepo djetinjstvo, ali je daans uspjela da bude među najpopularnijima.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here