Poznata pjevačica Suzana Jovanović napunila je 50 godina i proslavila svoj jubilarni rođendan, a za rođendan je dobbila zanimljiv poklon.

Supruga direktora “Grand” produkcije je na svom Instagram profilu objavila i kakvu rođendansku tortu je dobila.

Ono što je primijetno jeste da se na ovom slatkišu vidi i logo LV, zaštitni znak modnog brenda “Luj Viton” što je nogima bilo interesantno, ali su se i mnogi itali koliko je zapravo koštala torta.

sasaaa

Hvala mojoj divnoj porodici – napisala je Suzana na društvenim mrežama.

Suzani su fanovi čestitali rođendan i poželjeli sve najljepše za taj dan. Pogledajte na fotografiji kako izgleda torta koju je dobila od svoje porodice.

suzanaig

Djeca Suzane Jovanović i Saše Popovića skoro pa da su i nedostupni za medije, ne vole da se eksponiraju puno.

Na ftografijama pogledate kako izgledaju i čim se bave. Saša Popović kćerku Aleksandru školuje da ga jednog dana naslijedi u „Grand produkciji“, a o tome je govorio za mnoge medije! Čelnik najveće produkcijske kuće na Balkanu je svoju kćerku, kako srpski mediji saznaje, upisao u privatnu umjetničku školu „Artimedia“ u Beogradu, najskuplju i najelitniju srednju školu u jugoistočnoj Evropi.

Upisala produkciju jer želi da naslijedi oca u svome poslu.

djeca

 

– Pored brojne djece poznatih koja već pohađaju ovu školu za talente, Popović je odmah nakon prodaje 51 odsto „Granda“ upisao Aleksandru u ovu elitnu školu. Odabrali su smijer produkcija da bi se njegova kćerka školovala da jednog dana može da zamijeni oca u poslu kojim se on već decenijama uspješno bavi – otkriva izvor srpsih medija.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here