Žena poklanja kuću u vrijednosti od milion i po eura, samo je jedan uslov za to!

0
755

Mnogo se puta desilo da su ljudi pklonili nekom svoju kuću  i imovinu koju posjeduju nepoznatim ljudima. To su uglavnom neki stariji par i osoba koja živi sama pa žele pomoći nekom mlađem koji nema svoju kuću. Jedan satriji bračni par  iz BiH je odlučio da svoje imanje sa kućom pokloni mlađem paru koja živi kao podstanar .

Jedini uslov je da im pomažu u poslovima oko kuće i da se brinu o njima dok su živi. Oni nemaju svoju djecu i nema imanje ko naslijediti pa je ovo dobro došlo ovim maldim ljudima koji nisu imali krov nad glavom. Još jedan žena iz Kanade je odlučila svoju kuću koja košta milion i po evra pokloniti ali na vrlo maštovit način. Ona je svoju kuću prodavala godinama ali nije uspjela i riješila je organizovati nagradnu igru.

Ona je objavila konkurs ko će napsiati najmštovitije pismo koje terba poslati a učešće košta samo 25 dolara. Kada sakupi cifru onoliko koliko košta njena kuća ,žiri će birati najbolej pismo od 500 koji prođu u prvi krug. Novac nije skupljen pa če se vratiti svakome ko je učestvovao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here