U današnje vrijeme sve više žena poseže za plastičnim operacijama da se uljepšaju i izgledaju bolje, neke iz razloga da postignu bolji status u društvu a neke da se dopadnu više muškarcima. To je normalna stvar ali se dosta ljudi zapitalo da li su sretne žene zaista i lijepe jer nemaju nikakvih fizičkih mana.

Mi danas imamo ispovijest jedne poznate žene iz Engleske koju je ljepota odvela u zaista neželjenom pravcu a njeno ime je Julia Stevenson, ona piše knjige te je jako cijenjena u književnim krugovima. Ima 54 godine i ona zaista izgleda jako fenomenalno. Međutim, njoj ljepota i dobro tijelo nikada ništa nije dobro donijela jer se ona udala sa 24 godine jer je tad bila jako cijenjena i tražena roba.

Svakodnevno je primala poruke os udvarača jer je bila najljepša djevojka u gradu, međutim, muž joj je bio toliko ljubomoran da je ostavio. Na kraju je ona našla novog plavookog bankara i zaljubila se preko noći. Udala se za njega ali nakon nekog vremena opet se razvela zbog istve stvari, a također i njen treći brak je završio na isti način.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here