Aleksandar Vučić jedno je od najpoznatijih imena na političkoj scenu Srbije, ali i šire. O njemu pišu svi, zbog toga što je jedan od najaktivnijih predsjednika u regionu, koji se svaki dan pojavljuje negje u medijima, bilo da se radi o emisiji ili nekom prilogu kada ide obilaziti mjesta po Srbiji. Sada je posebno aktivan tokom predizborne kampanje, tako da mo može da prođe ni jedan dan a da ga ne vidimo na televizoru. Ipak, vrlo rijetko pored njega vidimo njegovu suprugu Tamaru, koja je inače predivna žena. Ona se uvijek nalazi negdje oko Aleksandra, iako ne voli baš previše da se medijski eksponira.

Tamaru su inače proglasili i jednom od najljpših prvih dama na svijetu, a to mjesto dijeli sa prvom damom SAD – a Melanijom Trump. Osim toga ona je jedna od najmlađih prvih dama, što joj u neku ruku i imponuje, ali ona smatra kako to nije previše važno. Ona uvijek izgleda fenomenalno kada se nađe u javnosti , a veliki broj ljudi još uvijek priča od tome kako je prelijepo izgledala na modnoj reviji “Američka moda u Srbiji”, pod organizacijom Američke ambasade. Ona se tako pojavila u bašti rezidencije ambasade, a svojom pojavom je sve prisutne ostavila bez teksta.

Ova vatrena haljina joj je stojala kao salivena. Stoga je američki ambasador odlučio da je zamoli za jedan ples kako bi joj barem na kratko oduzeo pažnju. Sigurno smo da Aleksandar Vučić nije imao ništa protiv, ali da mu ipak nije bilo svejedno kada je vidio da Tamara pleše sa drugim.

14, September, 2019, Belgrade – The fashion show was held at the residence of the United States Embassy. Tamara Vucic and Kyle Scott. Photo: Antonio Ahel/ATAImages.
14, septembar, 2019, Beograd – Modna revija odrzana u rezidenciji ambasade Sjedinjenih Americkih Drzava. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here