Sigurno nećemo pogriješiti ako kažemo da su Željko i Jovana Joksimović jedan od najpopularnijih bračnih parova u Srbiji, a možemo slobodno reći i najskladnijih. Oboje su u potpunosti ostvareni u zanimanjima u kojima rade. Ona je jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji a o popularnosti i muzičkoj karijeri Željka Joksimovića nema potrebe ni da se govori jer je jedna od najvećih estradnih zvijezda na cijelom Balkanu. Imaju i nekoliko zajedničkih projekata u kojima su prilično uspješni, ali imaju i dosta problema, što je posebno teško za Željka, koji se često pita zašto je ikada trebao pokretati neke projekte.

Prije nekoliko mjeseci osnovao je vlastitu televiziju i mislio je da bi mu to bilo jako zabavno, ali ispada da njegova procjena nije bila tako dobra. Da bi osnovao svoju vlastitu firmu i opremio je najmodernijim uređajima, uzeo je dva velika kredita, što je poseban problem za sve ljude tokom pandemije korona virusa, a njegovog posla od kojeg su ostvarivali najveći dio prihodaza sada nema, jer je trenutno na snazi zabrana okupljanja pa samim tim koncerti i nastupi.

Televizija koju je započeo sa Manjom Grčić započela je s radom i početne reakcije su dobre, ali trebat će im vremena da steknu veći broj vjernih gledatelja. Novinari su pitali ovog popularnog pjevača kako se nosi s otplatama kredita, a on ih je zamolio da mu ne spominju kredite i da ne želi cviliti, međutim kaže da su oni njegova ozbiljna briga. Srećom, njegova supruga je uz njega i u potpunosti ga podržava tako da malo lakše podnese napetost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here