U finalu Zvezda Granda koje je održano u četvrtak u glasanju od strane stručnog žirija su učestvovali čak 33 muzičara, pjevača i pjevačice, a među njima su bili i popularni pjevači Željko Samardžić i Nikola Rokvić, koji su došli i u međusobni sukob zbog načina na koji su podijelili svoje bodove.

Rokvić je svojih 12 bodova dao Džejli Ramović, koja je na kraju i pobijedila, ali je nakon emisije javnp prozvao neke od svojih kolega koji su dali zaista mali broj glasova takmičarki Milici Čikarić, koja je pored Džejla važila za glavnu favoritkinju za pobjedu.

Pa je Nikola u svojoj objavi na društvenim mrežama napisao kako je dvojio kome će dati 12 poena, i da je dvojba bila između Milice i Džejle, te da je malu prednost dao Džejli i da je ona zasluženo pobijedila, ali po njemu sjenku na sve je bacilo glasovanje pojedinih njegovih kolega koji su Milici davali 1, 2 poena, što je po Rokviću zaista sramotno

Loading..

Malo kasnije je na Rokvićevu objavu se javio pjevač Željko Samardžić koji je Nikoli rekao da se donekle prepoznao u prozivci i da njega nije sramota na koji je način glasao jer je glasao po svome ukusu i da je jedino šteta da su neki takmičari morali da prođu bez glasova, jer niko od njih nije zaslužio 0 bodova. Dodao je Samardžić da na kraju krajeva bodovi žirija i nisu bili potrebni jer su glasovi publike na kraju rekli sve.

Na sve to se opet javio Nikola koji je opet napomenuo da je Džejla zaslužila pobjedu i da joj je i on sam dao 12 bodova, ali da je htio da ukaže na vidljivoj podjeli kada je bodovanje od pojedinih u pitanju, te da ne zna zašto se Željko našao prozvanim, a posebno je Nikola naglasio da ne želi da raspravlja o nečijim ukusima. Još je i on dodao da se slaže da nije bilo potrebe za žirijem jer je narod na kraju izabrao pobjednika, a to je u svakom slučaju Džejla.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here