Posljednjih tjedana mnogi su pisali o tome kako je popularni kantautor Željko Joksimović odlučio pokrenuti svoja tri kablovska kanala, a mnogi su se pitali koga će istodobno staviti na vodeće mjesto. Iako je prva osoba za publiku i Željko bila u opticaju njegova supruga Jovana Joksimović, ipak je Jovana odlučila ostati na Prvoj televiziji gdje je u jutarnjem programu radila s kolegom Srđanom Predojevićem.

Naime, Jovana je tijekom svoje karijere imala priliku raditi kao programska urednica, i iako je odjednom uređivala samo jedan segment jutarnjeg programa, u ovome se pokazala izuzetno uspješnom i odgovornom osobom, ali ipak, iako ne sumnjamo da joj ju je Željko ponudio radeći s njim na novim kanalima, odlučila je odbiti ponudu iz privatnih razloga.

Loading..

Činjenica je da bi Jovana, ako je prihvatila ovu ponudu, tada imala znatno manje vremena i za djecu i za sebe i za supruga, a svjesna je da će Željko, posebno u narednom periodu, biti jako zauzet i da će sve obaveze biti kod kuće prenijeti na nju. Tvrdi da ni u kojem slučaju ne smiju dopustiti da Ana, Srna i Kosta plaćaju zbog poslovnih obaveza.

Međutim, iako je Jovana ozbiljno razmišljala o preuzimanju montaže nove TV postaje, to se neće dogoditi u skoroj budućnosti, ali ta će joj opcija uvijek ostati otvorena, dok su razlozi zbog kojih je odbila potpuno razumljivi i opravdani. ne?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here