Jelena Karleuša je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i da svim sredstvima brani svoje stavove, mada dosta često njeni stavovi nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa istinom i realnošću ona uvijek ide do kraja u branjenju istih.

Tako je još uvijek drži frustracija nakon finala Zvezda Granda jer njena kandidatkinja Milica Čikarć nije pobijedila, pa je na neki način svojom izjavom pojedinim članovima žirija psovala sve po spisku.

Ona je putem društvenih mreža napisala da je zadnjih 6 mjeseci za nju bilo zaista pakleno, te da je bez obzira na mnoge privatne probleme se trudila da svim svojim kandidatima bude dobar mentor i da je gledala da taj dio posla odvoji od privatnoga i da sve to ne utiče na njen rad.

Loading..

Na kraju je čestitala svim finalistima na izvedbama, ali posebno je čestitala svojim kandidatima koji su se našli u finalu. Napisala je kako je svako od njih mogao da bude pobjednik i to i po kvaliteti, ali i po harizmi, ljepoti, talentu, ali najviše po glasovnim mogućnostima te je napisala da je njen tim bio bez konkurencije.

Na kraju je i posebne čestitke uputila pobjednici Džejli Ramović, da bi zatim sasula po mnogim članovima žirija i svima onima koji su njenoj Milici dali 0 ili 1 poen, te im poručila da su pič* e od ljudi, kao i nikakvi profesionalci i to ne zato što Džejla nije zaslužila 12 bodova, već što Milica nikako nije zaslužila 0 ili jedan bod, napisala je Karleuša i opet podigla veliku prašinu.

Pitamo se kako će na sve to gledati Saša Popović kojemu je svakako u cilju da održi dobre odnose sa svojim kolegama iz žirija i vjerojatno mu nije drago kada ih neko vrijeđa na ovakav način kao što je to napravila Jelena.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here