Ovih su dana svi mediji u regiji objavili da se uskoro otvaraju tri nova kanala kabelske televizije, koji pripadaju medijskoj kompaniji Minacord, a koju je 17. svibnja osnovao popularni lokalni pjevač Željko Joksimović. U svojim godinama na sceni, Željko je uspio zabaviti bogatstvo, a sada je odlučan uložiti pametna ulaganja koja će mu se isplatiti u najkraćem mogućem roku. Zbog toga je odlučio da želi doći na televiziju.

Saznaje se da je već dogovoreno da u njegove redove budu premještene Prve TV voditeljice Maja Nikolić i Nataša Miljković, koje su navodno već odustale, ali ipak njegova supruga, popularna voditeljica jutarnjeg programa na Prvoj, Jovana Joksimović, te njezina kolegica i kuma , Srđan Predojević ostaju na Prvoj jer su po ugovoru obvezni tamo ostati još godinu dana.

Loading..

Činjenica je da je pokretanje jedne televizije veliki zalogaj, a kamoli tri, ali Željko očito sve to već dugo planira. Jedan kanal emitirat će emisije za djecu, dok će drugi biti posvećen uglavnom zdravstvu. Na kraju će samo jedan program biti glazbenog karaktera, a još nije poznato kakav je zaruk Željko planirao za Nikolića i Miljkovića.

Ako se uspije probiti tijekom prvih nekoliko mjeseci, nema sumnje da će i Jovan i Srđan biti premješteni u Željkov tim, no prvo ostaje vidjeti jesu li ti navodi istiniti i koliko je Željko ozbiljan u pogledu svojih novih poslovnih projekata i ulaganja. planirano u ovom periodu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here