U današnjem članku pričamo o jednom događaju koji se dogodio u Sjedinjenim Američkim Državama, a koji može da bude pravi pokazatelj koliko neku osobu poznajemo ili ne poznajemo bez obzira koliko godina živjeli sa njom.

Naime, glavni kateri ove priče su Đina Pareho koja je zajedno sa svoje troje djece i mužem živjela u jednom malo gradu u Floridi i cijeli svoj život je mislila da je sretna.
Ona je je živjela u jednom skladnom braku dugih 8 godine i uvijek je bio prema njoj dobar kao i prema njenoj djeci.
Hoze, kako se zove, je izdržavao i brinuo o porodici, a ona je bila domaćica koja je brinula o svojoj djeci i kućanskim poslovima.
Ovo je sve bilo skladno sve dok ona nije odlučila da napravi generalnu čistku u svom podrumu.

Naime, oni ga nisu dugo godina koristili niti se ona sjeća kada su posljednji put ušli u njega. On je u bio u toliko napuštenom stanju tako da je pred njom bio veliki posao koji je mogao potrajati i nekoliko dana.
Nakon nekog vremena provedenog u čišćenju ona je pronašla neki ključ, ali se nikako nije mogla sjetiti od čega je on bio.

On je njega tada stavila u džep, te je tokom nastavka čišćenja i zaboravila na njega. Onda je kako je teklo čiščenje pronašla i sanduk koji je bio zaključan, ali ga ona nije prije toga vidjela tu.

Onda se sjetila tog ključa i pokušala da otvori sanduk i odmah je uspjela. U tom sanduku je pronašla porno časopise i dvije video kasete. Nju je interesovalo šta je na tim kasetama pa je odlučila da vidi. Na njima se nalazi snimak seksualnih odnosa sa maloljetnicama sa nekim mušrkacima među kojima je bio i njen muž.
Odmah je reagovala i suočila ga sa svojim otkrićem, a on je nakon toga napustio kuću i više se nikada nije vratio.

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here