Pogledajte kako je u stanu Stefana Živojinovića!

Brenin sin Stefan je sa 19 godina otišao u Ameriku, i tamo se načio samostalnom životu. Kada vratio, samo ej tražio gdje bi se mogao preseliti. Iako je Brenina i Bobina vila i više nego dovoljna za nekoliko porodica, Stefanu se očigledano više sviđali da ima 100 svojih kvadrata.

Tako je odlučio da kupi stan, ali Brena mu je dala pola, a pola on. On je i sam proznao da je ona iskeširala jedan dio za stan. Reako je rakođer je uredio stan po svome ukusu te da niko nije donosio odluke umejsto njega.

Stefan navodi da u stan nije ubacio nešto što mu je sada nebitno i što neće koristiti. Tako da je jako malo stvari. Možete vidjeti fotografije Stefana za klavirom kao i to kako izgleda Stefanova spavaća soba.

Čisti minimalizam, ali kada bolje shvatimo dobro je on rekao – zašto bi ubacivao neke stvari koje mu nisu potrebne?

Ljudi često gomilaju htpu stvari koje samo vuku negativnu eemrgiju, prašinu, zauzimaju prostor i douzimaju vrijeme za čišženje. Stefan je priznao da mu roditelji dolaze samo akda je u pitanju večera i da su navratili nekoliko puta tu.

Brenin sin se izgleda pravo osamostalio. A većina omladine danas želi da je samostalana, i da ima bar nekoliko svojih kvadrata. Riejtko ko želi da bude sa roditeljima po istim krovom. Nažalost na Balkanu ej takva situacija da meu običnim svijetom rijetko ko ima priliku da se osamostalui jer obično živi i po nekoliko porodica u sitoj kući.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here