Zadnjih godinu dana se dosta pisalo o poznatoj pjevačici Emini Jahović, kao i o njenome razvodu od poznatog turskog pjevača Mustafe Sandala, tako da su svi detalji ove brakorazvodne priče više ili manje mnogima poznati.

Pjevačica je krajem marta ove godine najavila da će se uskoro preseliti iz kuće koju joj je nakon razvoda ostavio Mustafa, a čija se vrijednost procjenjuje na nekih 700 hiljada eura.

Tada je Emina svojim fanovima najavila svoju namjeru i poručila im kako seli u svoj novi dom, te da se trenutno nalazi u tranzitu, a li da je svakako učinila prvi korak u toj svojoj namjeri. Tada je i pokazala kako trenutno uživa u veoma lijepom pogledu na more koji je oduševio sve njene fanove.

Prema nekim informacijama, novi dom Emine Jahović se nalazi u europskom dijelu Istanbula, a poznato je da se nakon razvoda i Mustafa smjestio u tom dijelu turske metropole, pa mediji nagađaju da je i Emina napravila ovaj potez da bi bila bliže svome bivšem.

Na sve te špekulacije Emina je rekla da je tačno da će sa stanovanjem biti bliže Mustafi, ali to nije zato jer je to bila njena želja, već se jednostavno radi o rejonu u kojem oboje djeluju i rade, dok njoj nije ni prije bio problem da vidi Mustafu kada god je htjela.

Objasnila je i zašto je otišla iz veleljepne vile, a to je objasnila na način da je to bio zaista lijep prostor ali prevelik za nju, te da je tamo imala čak tri žene koje su joj pomagale oko kuće, dok će u novome domu imati samo jednu, a po njoj je nova kuća mnogo kompaktnija i skladnija od stare.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here