Jedan od gorućih problema u svijetu pored naravno ove 2020 godine koja je već sama po sebi dovoljna, jeste gojaznost.
Gojaznost sama po sebi nije estetska ali ono što je najvažnije jeste da gojaznost predstavlja veliki zdravstveni problem.

Ukoliko imate višak masti u svom organizmu, a uz to ukoliko su u pitanju viscelarne masti, možete da prouzrokujete slabiji rad ali i otkazivanje unutrašnjih organa.

Kada god smo vidjeli da smo se ugojili, odmah smo krenuli za potragom za nekim receptima ili posegnuli za nekim skupim preparatima iz apoteke, ali sve što je trebalo da uradimo jeste da se osvrnemo prirodi, jer priroda ima riješenje za sve.

Ovih dana na internetu kruži jedan recept, tačnije napitak koji se sastoji od dva sastojka koji može riješiti ovaj problem za manje od dvije sedmice.

Naravno, morate znati da ne možete smršati samo ako koristite ovaj napitak nego morate ubaciti i vježbanje, kao i pravilnu ishranu, ali ono što je bitno jeste da se rezultati vide i bez toga.


Za pripremu ovog recepta potrebno vam je 400 grama korijena celera i 1 kilogram limuna.
Potrebno je da korijen celera izrendate i da ga prelijete sa dvije litre vode, a zatim dodajte rendanu limunovu koru i kuhajte 20 minuta.
Nakon kuhanja ostavite ga da se hladi nekih 5-6 sati, a onda ga prelijte u staklene posude i smjestite u frižider.

Ovaj napitak pijte tri puta dnevno pred svaki obrok, po jedan decilitar, ali ukoliko vam je previše jak dodajte malo vode.

Probajte ovaj recept i javite nam rezultate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here