Tamara Vučić, supruga predsjednika Srbije Alesandra Vučića izjavila je za medije nešto što je raznježilo mnoge. Naime, ona je rekla da svome petomjeečnom sinu stalno pjeva, glumi i pleše, te da je svakodnevna komunikacija jako bitna.

Ona je prva dama Srbije, a nije pretjernao njeno pojavljivanje u medijima. Vučić se po drugi pu oženio 2013. godine i to prelijepom damom Tamarom Đukanović. Iz prvog braka on ima dvoje djece. A sa njom ima sina Vuka.

tamara

Od kada je on došao na vlast, javnost zanima se o njegovom životu, mada on privatni život krije. Njegova sadašnja supruga je jako tajnovita. Pojavljivala se dosta puta u medijima ali ne voli da se previše eksponira.

Kao što možete primjetiti na fotografijama ona je zaista prelijepa dama.

tamara1

Aleksandar Vučić se ovi dana našao na udaru javnosti zbog protu napada političara Miroslava Škore koje je objavio fotografiju od Vučića na kojoj se sa Šešeljom, pa je napisao da je bolje biti pjevač nego dostavljač ratnom zločincu. Time je aludirao naravno na fotografiju na kojoj se vidi da Vučić neštoto donosi kod Šešelja u ured..

Vučić je prije toga njega “napao” i tako je sve počelo.. Sada su tu prepucavanja u medijima.

Šta vi mislite o leksandru Vučići, da li pratite dešavanja vezana za njega.

ksenija-vucic

Foto: Vučićeva Bivša supruga

“Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan – bolje biti ‘pjevač ili bilo što već’ nego dostavljač kod ratnog zločinca”, napisao je Škoro uz objavljenu fotografiju Vučića s međunarodno osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here