Vjerujemo da nema osobe koja ne zna ili nije čula za muzičko takmičenje “Zvezde Granda” a ono što je poznato da veliki broj mladih ljudi nastupa ne bi li doživjeli i ugrabili  komad slave jer misle da je estrada džabalama i da se tamo samo pare zgrču.
Ovo takmičenje traje dugi niz godina, čak 14 godina, a u ovom šou programu imali smo priliku vidjeti sve i svašta, od onih vanserijskih talenata do onih koji su se pošteno obrukali.
U ovom takmičenju mnoga imena su se proslavila među kojima je Milica Todorović, Darko Lazić, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojičević i mnogi drugi pjevači koji su kasnije uspjeli da izgrade zavidne karijere.

Najveća caka u ovom takmičenju jeste što svako ima pravo da se prijavi, čak i oni koji misle da dobro pjevaju, a tako se jednom prilikom pojavio jedan mladić o čijem anstupu se kasnije godinama pisalo.
O njemu se nije pisalo zato što je imao anđeoski glas, nego naprotiv. Žiriju jednostavno nije bilo dobro koliko je loše pjevao, jer ga je trema jednostavno progutala i tako da nije dobio nijedan glas od žirija.

Ono po čemu je postao poznat jeste da mu Jelena Karleuša rekla da užasno podsjeća na Vučićevog sina, a nakon tog komentara niko nije mogo a da ne prijemjeti veliku sličnost između njih dvojice.

Nakon toga on je postao jako popularan, ali naravno nije uspio da ostvari prvobitni cilj a to je da postane pjevač.

Koji je vaš komentar za ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here