Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić inače se smatra velikim profesionalcem i čovjekom koji rijetko u javnosti pokazuje svoje emocije, iako smo ga u nekoliko navrata mogli vidjeti u suzama. Uz to ostavlja dojam snažnog i hladnokrvnog vođe svoga naroda, a isto mišljenje o njemu imaju i njegove kolege iz stranke, ali i neki drugi politički funkcioneri. On je jednostavno čovjek koji, kako oni kažu, predstavlja stvarnog vođu i vrlo sposobnog čovjeka, nekoga ko se ne ustručava pred drugima i koji ne pristaje ni na kakve kompromise, kako su ga opisali ljudi kao što je  premijerka Ana Brnabić. Međutim, Vučić ima i onu svoju emocionalnu stranu, koju inače privatno ostavlja kod kuće, ali nije mogao i ovaj put.

Naime, prije gotovo mjesec dana u Srbiji je odjeknula vijest o smrti velikog čovjeka iz SNS-a, Saše Miloševića, koji je u isto vrijeme bio gradonačelnik Užica. Užice su bile zavijene u crno i nažalost gospodin Milošević se nije mogao izboriti protiv virusa kovida 19. Iako su doktori u jednom trenutku tvrdili da se stvari popravljaju i da se Milošević osjeća dobro, stvari su se zakomplikovale i Milošević je na kraju podlegao.

Veliki broj kolega iz stranke oprostio se od njega, ali i onih koji su ga poznavali kao dobrog čovjeka. Iza sebe je ostavio suprugu i troje djece, a čak je i predsjednik Srbije odao posljednju počast objavljivanjem posmrtnice u novinama gdje je napisao: “Posljednji pozdrav prijatelju. Aleksandar Vučić. “I za Vučića bio je vrlo važna osoba, jer je bio jedan od osnivača Vučićevog SNS-a a poznato je da su bili vrlo bliski prijatelji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here