Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne oglašava se toliko često o pojedinim stvarima koje nemaju baš neke veze s politikom, jer je mišljenja da javnost ne bi trebala znati previše o njegovoj privatnosti, njegovim ljubavima i težnjama, kao i nekim planovima koje je skovao na privatnom planu. Međutim, on je samo čovjek od mesa i krvi, koji je, kako i sam voli da kaže, velika emocionalna osoba, pa jednostavno ne može prevladati neke stvari i događaje koji nemaju nikakve veze s politikom, a on se zna javno oprostiti od nekih, njemu dragi ljudi i koji su, nažalost, napustili ovaj svijet.

Tako se javno oprostio od Saše Miloševića, jednog od osnivača SNS-a, s kojim je bio u vrlo bliskom kontaktu, jučer je javno progovorio i oprostio se od velike srpske spisateljice Isidore Bjelice, koja je u 52. godini preminula nakon teške bolesti. U svom oproštaju s spisateljicom, predsjednik je napisao sljedeće: “Vijest o smrti naše ugledne književnice Isidore Bjelice primio sam s velikim žaljenjem. Njen neobičan životni put, kao i trag koji je ostavila na srpskoj umjetničkoj sceni ostat će zabilježeni u brojnim knjigama i predstavama.

Isidora će ostati upamćena po izvornim javnim nastupima, kao i po oštrom pisanom izrazu i jedinstvenom i neprikosnovenom stilu. Izražavam duboku sućut njenoj obitelji i obožavateljima. ” Poznato je da se Isidora Bjelica dugo borila s teškom i opakom bolešću, ali svi su mislili, budući da je veliki borac i da je istrajna u svemu, da će na kraju iz svega izaći pobjednički, ali nažalost, to nije bio slučaj ovaj put. Na kraju je bolest ipak bila jača. Iza nje je ostala neutješna porodica, muž i dvoje djece, kao i mnogi obožavatelji njenog lika i djela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here