Zanimljivosti

Vlasnik Pink televizije na pasja zvona prozvao Novaka Đokovića!

Jedna od glavnih tema svih medija u cijelom svijetu je tema o pandemija koja je u toku već duže vremena. Stručnajci pokušavaji pronaći lijek za ovu pandemiju koja je zavladala a mediji neprestano pišu o tome.

Neke zemlje su počele pomalo sa ukidanjem  nekih mjera zabrana pa su građanima dozvoljene veće slobode u nekim normalnim granicama. Sada je aktuelna top tema oko vakcinisanja protiv virusa pa su krenule priče kako će se roditelji koji odbiju da vakcinišu svoje dijete biće kažnjavani oduzimanjem djece. Jedan od onih koji je prokomentarisao nametnuto vakcinisanje je najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

On je izjavio da svakako to neće uraditi jer mu je neko rekao da mora jer mu nije objašnjeno zašto je to dobro za njega i njegovu porodicu. Odmah poslije ovoga on je dobio prijetnje iz teniskog saveza da neće moći učestvovati na turnirima jer bi bio prijetnja za ostale tenisere. Vlasnik Pink TV je poručio Novaku da s epravi pametan što se tiče vakcina i da se ne petlja u stvari što ne razumije jer je previše glup da ih shvati.