Marina Balmasheva (35) iz Rusije razvela se od svog supruga Alekseja kako bi se mogla udati za njegovog sina Vladimira (20) i roditi mu dijete. Aleksej i Marina u braku su 10 godina, ali prošlog mjeseca Marina je odlučila da je njenom srcu srcu ipak draži njen posinak, kojemu je prošlog mjeseca zaklela na vječna ljubav. Razlog za takvu odluku bio je vrlo jednostavan. S Aleksejem nije uspjela ostati u drugom stanju, dok je s Vladimirom, čini se, uspjela to učiniti iz prve.

“Nisam mogla zatrudnjeti punih 13 godina. Jedino što sam u tom vremenu promijenila u svom životu je moj muž” rekla je Marina, koja sada očekuje djevojčicu s Vladimirom. Aleksej je očajan zbog svega što se događa. Rekao je da sumnja da ga je Marina varala sa njegovim sinom dok su još bili u braku. “Ne bih se iznenadio da su se spanđali negdje u mojoj kući. Mislim da ga je ona zavela. Ne znam zašto, volio sam je i poštovao – rekao je Aleksej. Rekao je da još uvijek voli Marinu i da bi se svim silama borio za nju da mu protivnik nije vlastiti sin.

Vladimir je upoznao Marinu kad mu je bilo samo sedam godina, i ona ga je doslovno odgojila. Čitava priča je izazvala veliku osudu javnosti, što Marinu očito ne zanima. Gotovo svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojoj se nalaze ona i Vladimir. Moramo priznati kako je ovo jedan zaista bizaran slučaj u svijetu, za kojeg do sada još uvijek nismo čuli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here