Pjevač Darko Lazić je posao popularan nakon saobraćajnih nesreća koje su mu sw dogodile i nakon svoh skandala koji su bili u vezi njega.

Pjevač Darko Lazić je nedavno dobio sina Alekseja sa Marinom Gagić. Njih dvoje još uvijek nisu vjenčani, ali žive zajedno i Marina je naravno bila na njegovom koncertu.

Nedavno je u javnosti odjeknula vijest da su se Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić otpratili sa Instagrama. Iako je ona objasnila da se to desilo u naletu bijesa, mnogi su počeli da sumnjaju u opstanak njihove veze

darko-lazic-foto-nikola-tomic-17-830x0-e1567340486624-750x388

Zbog toga smo mi u našoj emisiji “Alo analiza” ugostili numerologa Gordanu Gocu Dragišić koja nam je otkrila šta će se desiti sa Darkom i Marinom, koliko djece će imati i kada će pjevačeva vjerenica ponovo ostati trudna.

Poznati folker Darko Lazić (28) na godišnjicu saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra 2018. godine, sa vjerenicom Marinom Gagić i sinom Aleksejem otišao je u crkvu da se pomoli. Naime, nakon stravično teške nesreće u kojoj je umalo izgubio život, Lazić je odlučio da okrene drugi list i potpuno promeni navike u životu i posveti se karijeri, ali i nekim drugim bitnijim stvarima.

marinaa

Folker je ovaj ovaj obeležio i spektakularnim koncertom simboličnim nazivom “Novi početak”, koji je održan , u utorak 29. oktobra.

Pred spektakl koji je pružio publici, ekipa emisije “Paparaco lov” usnimila je Darka koji je sa Marinom i nasljednikom Aleksejem otišao u crkvu. Lazić je zapalio sveće i zahvalio se bogu što mu je sačuvao život, ali što se moglo primetiti ostavio i neke priloge .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here