IAKO JE BAŠ OVA GODINA U ŽIVOTU SUZANE MANČIĆ POČELA BAŠ TANANO, DRUGA POLOVINA GODINE JE STRAVIČNE DOGAĐAJE OBILJEŽILA ZBOG KOJEG JE ONA PREŽIVLJAVA SVAKODNEVNE STRESOVE.

Prisjetimo se, popularna voditeljka se početkom udala za Simeona Ockomokisa, nakon čega su nastavili uživati u medenom mjesecu, poslije toga su niz brdo krenule, Suzana se na glas pita je li ovo samo pitanje slučajnosti.

Prije par mjeseci je jedan portal objavio vijest da je njena kćerka u Americi izgubila život, n akon toga, voditeljka je ogroman šok doživjela, ni nakon što se uvjerila da su to lažne vijesti, Suzana se nije mogla smiriti dugo, poslije toga, javilo se i neizbježno pitanje kako bi njenoj porodici neko mogao da napakosti na ovakav način.

Jako je brzo prema vlastitom priznanju c ijelu stvar povezala sa hakovanjem njenog mobitela, zbog čega je prije par mjeseci prošla kroz mnogo nevolja, budući kako osoba koja je njenu privatnost napala krenula i dalje da joj pakosti, pa je nastavila koristiti prepiske u njeno ime sa poslovnim saradnicima, jako brzo je saznala da je otkazano mnogo saradnji koje ona uopšte nije ni ugovarala.

View this post on Instagram

Ovo sam cekala, Rio de Janeiro, pogled sa Glave secera

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here