Violeta Viki Miljokvić je poznata pjevačica koja ima zavidnu karijeru i veliki broj hitova iza sebe, a u posljednjih nekoliko godina čini stalnu postavu žirija u mega popularnom takmičenju “Zvezde Granda”
Za nju i njenog muža Dragana Taškovića Taške je važilo pravilo da su jedan od najstabilnijih parova na estradi, ali svjesni smo da u svakim bračnim zajednicama ma koliko one bile stabilne dođe do toga da pukne film, a da nijedan brak nije skladan svjedoće i scene koje su se dešavale jednom prilikom na aerodromu Nikola Tesla.

Naime, na samoj ovjeri pasoša primjećena je netrpeljivost između njih dvoje, a oni ljudi koji su u tom trenutku bili blizu njih rekli su da joj je Taške opalio i dva šamara od kojih zamalo nije pala u nesvjest.

Međutim, kada su izašli sa koferima, nisu hodali blizu jedno do drugog, a oboje su ušli bijesni u automobil te nisu htjeli pričati između sebe. Viki je tom prilikom bila sva raščupana i u suzama.
Šta li je razlog ovakvog ponašanja, ko će ti znati, da li je Viki nešto uradila ili je on nešto uradio nikada nećemo saznati, a uostalom kao da treba neki razlog da se desi da bi se ovako ponašao.
Ovo je bilo krajnje neprimjereno i nedopustivo šta god da je Viki uradila jer je ovo nasilje.


Ovo je svakako srušilo ilizuju o tome da oni imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a kako god okrenemo nimalo lijepe scene .

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here