Voditeljka PINKA, Dea Đurđević je sedmog februara doživjela saobraćajnu nezgodu u kojoj je umalo izgubila ruku, ljekarska stručna pomoć i brze i kvalitetne intervencije spasile voditeljku, ona je sada ponosno pokazala koliko je napredovala od tad.

Nju je za zid prikovao autobus, tom prilikom je dobila zaista stravične povrede, vedar duh, hrabrost, pomoć najbližih i ljekara doveli su Deo do ozdravljenja, video zapis koji je postavila na Instagramu je natjerala na oči suze radosnice.

Sada slobodno može i ruku da pomjera, ali uz stručne ljude koji su uz nju u svakom trenutku, koji je motiviraju da svakim danom napreduje u ozdravljenju sve više i više.

Loading..
Sada ste i sami vidjeli o čemu je riječ, Dea Đurđević koja je mogla ostati i bez života je konačno sva nasmijana. Poznata voditeljka je oduševila sve, a kako i ne bi, kad je prošla sve najgore iza sebe.

Dea ima 27 godina, Jutarnji program na TV PIN vodi od 2017.godine sa kolegom Predragom Sarapom, prije je radila i kao reporter sa terena za tu emisiu.

Pažnja gledalaca je pored profesionalizma privukla svojom ljepotom, proglašena je za najljepši dekolte na PINK televiziji.

Prije sadašnjem angažmana, Dea je sarađivala sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem dok su bili na Pinku, kao dopisni reporter je izvještavala, kad su oni u pitanju, samo riječi hvale imaju, iako su na jednoj konkurentskoj TV stanici, smatra ih svojim mentorima, mnogo je naučila o poslu, lakše se snalazi u nepredviđenim situacijama koje se u programu uživo dešavaju.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here