Vjerujemo kako nema osobe na Balkanu koja nije čula za Cecu Ražnatović i za njenu zlatnu karijeru koju krasi veliki broj hitova kopji se i dan danas rado puštaju u diskotekama.

Ceca Ražnatović je bila udata za ratnog zločinca Željka Ražantovića Arkana sa kojim ima dvoje djec3 Anastasiju i Veljka, koji su sada već odrasli i koji vode svoje živote.
Anastasija je krenula majčinim stopama i počela da se bavi pjevanjem i kako vidimo dobro joj ide.

Sa druge strane Veljko se već nekoliko godina bavi boksom, a i za njega se može reći da mu dobro ide.

Vjerovatno ste svi bili svjedoci rođenja Veljkovog sina, kojem je Veljko dao ime po pokojnom ocu Željko.

Tih dana u kući Ražantovićevih i u kući sa Bogdanine strane vladalo jeveliko slavlje, iz kojeg se kasnije stvorio klaster, te smo imali na desetine zaraženih poznatih ličnosti, te pjevača , političara koji su došli na veselje.

Što se tiče Veljka, on je pauzirao bavljenje sportom, što zbog rođenja sina, što zbog ove situacije pandemije korona virusa.

Međutim, Veljko se priprema uveliko za meč, koji će biti održan 4. septembra u Beogradu, koji će biti pokriven televizijskim prenosom.

 

Naime, Veljlko je sve svoje pratioce nas društvenoj mreži iznenadio jednom fotografijom iz hiperbarične komore, gdje je podvrgao neobičnom tretmanu.

Ova hiperbarična komora i medicina se zasniva na prirodnom lijeku, 100% čistom kiseonika koji se primjenljuje pod hiberbaričnim pritiskom (on je veći od atmosferskog pritiska)

Ispod ove fotografije je ostavio jedan opis koji glasi ovako:

– Natupam 4. septembra, gledajte me kako sijam

Da li vi imate komentara na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here