Apsolutni hit na društvenim mrežama u posljednjih nekoliko godina su slike koje se pronalaze i upoređuju sa onima iz daleke prošlosti i koje se ubacuju u staru fotografiju iz na istom mjestu, po mogućnosti u istoj odjeći. Retuširanje starih fotografija predstavlja vrlo veliki izazov, a u doba korona virusa ovo je postao apsolutni hit ne samo među mlađom, nego i među starijom populacijom.

Ljudi masovno objavljuju takve slike sa porodicom, djecom ili možda čak i kućnim ljubimcima. Koliko god smatrali da nije zanimljivo, kada jednom napravite takvo nešto, onda će vam biti i više nego lijepo, tako da ćete i vi stalno krednut u uzradu ovih fotografija. U početku će biti malo nespretno i smiješno, ali kako vrijeme prolazi, rezultati će biti sve bolji i bolji. Danas vam donosimo priču o ocu, koji je zamalo zapao u velike probleme radi takve vrste zabave. Poželio je da se malo zabavi i da nasmije prijatelje, ali i on je dobio više nego suprotan efekt.

Tako mu je palo na pamet da objavi sliku dok je ležao na kauču sa mlađom ćerkom. Sjajnu ideju koja se pokazala odlična, izuzev jednog malog detalja. Naime, u kadar je ušla još jedna od njegovih kćeri, što je bilo dovoljno da stvori haos na društvenim mrežama. Nije je ni primijetio odmah, pa ga je postavio na tik tok. Tek kad je vidio komentare, znao je o čemu je riječ tako da je izbrisao fotografiju, ali je ona već nekoliko puta podijeljena, tako da ga je na kraju ipak bilo mnogo sramota.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here