Uistinu, jako je puno neobičniih i bizarnih situacije koje se mogu samo desiti na Balkanu, a mjesta gdje se takve stvari uglavnom dešavaju su svakako vjenčanja, sahrane i tako dalje..

Vjerovatno ste čuli za jednu vijest gdje pokojnik nije mogao stati u raku jer raka nije bila iskopana dovoljno duboko, pa smo onda imali i situaciju da je kovčeg eksplodirao zbog suhog leda, pa zamjenu kovčega u kapelicama, do svadbi gdje smo imali jednu pjevačicu koja je izvadila pištolj i ispucala cijeli šaržer, te nastavila pjevati kao da se ništa nije desilo.


Slijedom toga idemo do Čačka, na jednu svadbu na kojoj je zabilježena jedna jako neugodna sitaucija o kojoj priča cijela Srbija.
Vjerovatno smo već čuli o tome da je prije nekoliko mjeseci u crkvi u Beogradu uletili migranti koji su opljačkali staricu, a u ovoj situaciji o kojoj sada pričamo u pitanju je bilo vjenčanje i to crkveno gdje je jedan čovjek ušao u crkvu, poljubio ikonu, te prošao kroz masu zvanica sa vjenčanja i prišao kumi iza leđa da bi joj ukrao novčanik iz torbe.

Sirota kuma je primjetila da joj novčanika nema tek kada je izašla iz crkve, a ona se odmah požalila na Facebook-u gdje je napisala status o tome kako je jedan čovjek u bermudama, ušao u crkvu, poljubio par ikona i opljačkao je te izašao non šalantno, pa se kasnije odvezao na biciklu.

Inače, imala je mnogo sreće pa imaju nadzorne kamere, pa neće biti teško pronaći ko je počinioc.

Da li imate neki komentar na ovo? Da li se vama ikada slično nešto desilo?
Pišite…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here