UŽAS NA CRVENO SLOVO: Tragedija u porodici Jane Todorović! Oglasila se DIRLJIVIM riječima: Moje dijete, moje sve, više nije sa nama…

0
688

I ova sedmica počinje sa lošim vijestima kada je u pitanju Srbija. Sve je počelo od velikog požara koji se dogodio u podne u centru Vranja, kada je na sreću sprijećena nesreća. Požar se desio u centru grada gdje je gorilo prizemlje zgrade. Prema riječima policije, u prizemlju su se nalazile skoro sve advokatske kancelarije.

Mnogi su se pitali kako je tu izbio požar, nakon toga su mediji u Srbiji prenosili gadne uvrede, koje je Sergej Ćetković upućivao medijima na račun predsjednika Srbije i njegove porodice.

Danas pišemo o tužnoj vijesti koja nam dolazi od pjevačice Jane Todorović. Ona je putem Instagrama postavila sliku gdje je napisala da jojje umro jedini sestrić kojeg je imala. Gledala ga je i pazila kao svoje dijete, ali je on ipak izgubio bitku.

“Danas je prestalo kucati srce mog jedinog sestrića, kojeg sam voljela kao i svoje dijete. Lijepi moj Bane, voli te tvoja tetka cijelim srcem, odmaraj dušo draga.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here