Jedna djevojka je momenatalno prekinula sa dečkom kada je vidjela šta on drži u svom kupatilu.

Naime ona je prvui put ušla u njegovo kupatilo i šokirala se kada je vidjela šta kod njegon dečka sve ima, fuj, sve joj se zgadilo ulaskom u njegov toalet.

Naravno sterotip je da su muškarci nečisti, ali definitivno ovaj buija sve stereotipe, i možda su se njoj zgadili svi mupškarci.

Evo šta je ova nesretna djevojka zatekla kod svog sada već bivšeg dečka u stanu kojeg je željela iznenaditi dolaskom….

Podijelila je preko svog Twitter profila samo neke od prizora koje je napravila od onog što je zatekla u njegovom “wc-u”, a ko je imate čast vidjeti u nastavku.

Ovaj momak je očigledno sebi pripremio jednu veoma čudnu instalaciju za lakše čišćenje toaleta – zaista ipresivno i jako kreativno nema šta… a tek da vidite šta je tu osim toga. Pravi pesin. Ono što ju je osim svega posebno šokiralo i zamalo da je povratila jeste kada je vidjela da drži hamburger pored wc školjke…

Ono što ju je, međutim, u potpunosti šokiralo jeste da je on došao na tu genijalnu ideju da iznad wc šolje postavi nešto što pokazuje da u njegovoj duši čući pravi konceptualni umjetnik – Pa i Da Vinčija su neki pogrešno shvatali, pa su ga stavili iznad wcškoljke

 

Barem njegova cura nije otkrila identitet ovog konceptualnog umjetnika jer taj onda teško da bi našao novu djevojku – osim neke koja studira na Akademiji za slikarstvo i umjetnost.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here