Vjerujemo da nema osobe u ovoj regiji koja ne zna za popularne Kursadžije, ili nije pogledala barem jednu epizodu. istina svi ih skoro vole, ali vjerujte da ima i onih koji nisu pogledali nijednu jedinu epizodu ovog šou.
Bilo kako bilo vjerovatno ste morali primjetiti legendarnu Salvetu koju je utjelovila popularna Ljiljana Jakšić, a nju je ova uloga više i nego proslavila.

U poslejdnje vrijeme svi su se pitali gdje je ona, ali nakon snimanja ovog serijala ona nje doživjela potpuni slom i krah.


Jednoj prilikom je ona istakla kako je ovo i više nego zahtjevena uloga bila za nju, ali se ni u jednom trenutku ona nije predavala i da je na kraju svega kada se sve sabere ona i više nego zadovoljna ovim.

U toku snimanja tog serijala dešavalo joj se da su je ljudi znali prepoznavati na ulici, ,te je samim tim stekla i popularnost, a koliko god mislili da je to sjajno, postoji nešto što je ipak čini nesretnom, a to je da se nikada nije mogla ostvariti kao majka.


Nedavno je ona gostovala i u jednoj emisiji na TV Pink u kojoj se osvrnula na prethodni period, gdje je istakla kako je i na nju djelovala korona virus i da u posljednjih 7 mjeseci ona nije imala nijedan angažman.

Ona je, iostina dobila onih 90.000 dinara pomoći od države, ali to je bilo sve u ovih sedam mjeseci.

Istakla je da se nada da ćemo svi jednog dana izaći iz ovog stanja zone sumraka i da će doći bolji dani za sve nas.
Da li ste vi gledali ovu popularnu seriju? Koji lik vam je bio najdraži? Pišite nam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here