Dara Bubamara se minejala sa karijerom . kako je postajala popualrnija, tako je i radila korekcije na sebi. Tako je daans  svoj izgled dovela do potpune savršenosti. Jedino što bi ona možda uradila jeste da ima malo napućenije usne. Vjerujemo da će Dara od toga odustati jer joj to zaista ne treba.

Dakle, ona se mijenjala, a danas izgleda atraktivnie nego prije

Najveće transformacije je pretkala u djelo uoči svakog novog albuma i tako pokazala kako je izgledala.

Godinaam ototkako je na sceni, pjevačuca se znatno promjenila, tako da danas svojim veoma bujnim grudima prednjači među koleginicama koje su i starije i mlađe.

Ona je svoje najveće transformacije, naravno, sprovodila u djelo uoči svakog novog albuma koji je trebalo da objavi, pa se, osim promjenama na glavi, bavila i isticanjem glavnih ženskih atributa koje ima.

screen-shot-09-28-19-at-09-52-pm-001

U tom spolju i ona je posegla za čarolijom koju donose silikoni, pa je njima povećala grudi, a uz to je bez prestanka eksperimentisala s frizurom, pa je bila i plavuša i crnka i šta sve ne.

Šišala se i puštala kosu, probala čak i kako joj stoje crna i crvena, nosila i djelom obrijanu glavu – o, da, kako se ne sjećate? Mada se ipak vratila proverenoj plavoj nijansi. Danas je najzadovoljnija promjenom koju je uspjela da izvede s kilogramima

screen-shot-09-28-19-at-09-53-pm

Vidno je smršala, počela je da trenira i tako definitivno dotjerala tijelo do savršenosti. Za razliku od brojnih koleginica, pjevačica na licu nije radila operacije, ali ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, voljela bi da ima napućen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here